Kadri Must peab valitsuse sotsiaalset sõnumit nõrgaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Must
Kadri Must Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna aseesimees Kadri Must nentis ETV hommikusaates «Terevisioon», et kuigi valitsusse kuuluvad ka sotsiaaldemokraadid, on valitsuserakondade sotsiaalne sõnum nõrk.

Musta hinnangul ei arvesta valitsuserakonnad erinevate sissetulekutega inimeste vajadustega.

«Sotsid peaksid leidma uue näo või Rahvaliit peaks kosuma, ja tõenäoliselt on selle peale mõlemas erakonnas ka tuldud,» ütles Must.

Keskerakonda teeb murelikuks ka olukord, kus peaminister eitab kehvapoolset majandusseisu.

Esimene samm probleemi lahendamisel oleks Musta sõnul see, et Ansip tunnistaks, millises situatsioonis praegu riigieelarve on.

«Põhiline probleem on 2009. aasta eelarvega ja sellega, et kõik kolm koalitsioonipoolt tahavad sealt oma punkti noppida ja nad ei ole võimelised leidma kompromissi, mis võiks Eesti riigile kasuks tulla,» ütles Must.

«Me ei kipu valitsust lammutama, pigem me vaatame murega nende sisekonflikte hetkel, kui majanduses ei lähe kõige paremini.»

Kohalikele valimistele läheb Keskerakond Kadri Musta sõnul vastu optimistlikult. «Meil on kohapeal tugevad inimesed, kes suudavad välja tulla sõnumiga oma linnale ning vallale ja seepärast me ei muretse, mis saab pooleteise aasta pärast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles