TVMK purustas võõrsil Nõmme Kalju ja kindlustas kolmandat kohta

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Ratnikov.
Sergei Ratnikov. Foto: Sille Annuk
Eesti jalgpallimeistrivõistluste 16. vooru keskses kohtumises purustas Tallinna TVMK võõrsil Nõmme Kalju koguni 5:1.

Esimene poolaeg lõppes TVMK kasuks vaid 1:0, kuid teisele poolajale vastu minnes lagunes Kalju täielikult. Viimase hoobi andis Mikk Haavistu eemaldamine 68. minutil. Kalju lõi küll Janar Tükki esituses 85. minutil auvärava, kuid vastu tuli võtta 1:5 kaotus.

TVMK poolelt kanti kaks tabamust Artjom Dmitrijevi ning Vladislav Gussevi arvele ning ühe värava sai kirja Eduard Sarajev.

Erinevaks kujunesid kahe liidri FC Flora ja Tallinna Levadia mängud endast eeldatavalt nõrgemate vastaste vastu.

Kui FC Flora oli Viljandis kindlalt 8:0 üle kohalikust Tulevikust (kaks tabamust kanti nii Sander Posti kui ka Jarmo Ahjuper arvele), siis Levadia võitis kodus Tallina Kalevi 3:1.  Nikita Andreevi tabamus 42. minutil viis lLevadia ette ning Indrek Zelinski suurendas eduseisu, kuid Kalevi ründaja Tiit Tikenbergi tabamus tõi tabeli viimase meeskonna liidrile lähemale. Vanameister Zelinski suutis siiski viie minuti möödudes taas eduseisu kasvatada ning tulemusega 3:1 mäng lõppeski.

Üle pika sai võidurõõmu maitsta ka Tartu Maag Tammeka, kes purustas kodus Pärnu Vapruse 4:1.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles