Fotod: Öise Vahtkonna pikett Musumäel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikett Musumäel
Pikett Musumäel Foto: Toomas Huik

Täna kell 16 kogunes kümmekond inimest Tallinnas Musumäele Öise Vahtkonna korraldatud miitingule, mille eesmärgiks on organiseerijad nimetanud demokraatlike väärtuste kaitse Eestis.

Piketi alguseks oli vanalinna serva kogunenud alla kümne inimese, kes kandsid plakateid. Neist ühel seisis eesti, inglise ja vene keeles loosung «Võrdsed maksud – võrdsed õigused», teisel eesti ja vene keeles «Ganini mõrvarid vanglasse» ja kolmandal «Ansip erru». Mõne aja pärast lisandus veel veidi inimesi, kes jäid aga pealtvaatajaiks. 

Miitingulised seisid rahulikult oma plakatitega ning jagasid meediakanalitele intervjuusid. Ajakirjanikke oli üritusele kogunenud märksa rohkem kui piketeerijaid.

Toimuvat jälgisid Tallinna munitsipaalpolitseinikud, tavapolitseinikke võis näha Tammsaare pargis, kus toimub ka üks avalik üritus.

Olukord püsis rahulik ka kella 17.30 ajal, kella 17.50 paiku olid pikettijad Musumäelt lahkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles