Raasiku vallajuhid teenisid tantsimisega rahvamajale raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raasiku vallajuhid said innustust telesaatest «Tantsud tähtedega». Pildil Kristiina Ojuland ja Aleksander Makarov.
Raasiku vallajuhid said innustust telesaatest «Tantsud tähtedega». Pildil Kristiina Ojuland ja Aleksander Makarov. Foto: Postimees.ee

Harjumaal asuva Raasiku vallavolikogu liikmed kehastusid tuntud telesaate eeskujul tantsutähtedeks, et teenida tuluõhtul raha varguse ohvriks langenud rahvamaja hüvanguks.

«Varas viis ära Aruküla rahvamaja valguspuldi ja teenitud raha eest kavatseme osta uue tehnika,» ütles ETV saatele «Pealtnägija» Eesti ainsa tantsiva volikogu ideegeneraator Garina Paiste, kes teeb argipäeviti sotsiaalkomisjoni esimehe tööd.

«Tantsud Raasiku volikogu tähtedega» nimel rakendati tööle kõik aktiivsemad vallaelanikud. Kohalik trompetimängija kutsus kokku tantsuansambli, lauluõpetajad valisid bändi parimad viisipidajad ja poliitilise eliidi uhked kleidid õmbles lasteaia rätsep.

«Me tegime kõigile volikogu liikmetele Eestis silmad ette,» on Paiste pretsedendi üle uhke. Tuluõhtu piletimüügi saagiks kujunes 17 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles