Õed Williamsid sattusid aastalõputurniiril ühte alagruppi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastalõputurniiril osalejad: (vasakult paremale) serblanna Jelena Jankovic, valgevenelanna Victoria Azarenka, taanlanna Caroline Wozniacki, ameeriklanna Serena Williams, venelannad Dinara Safina, Svetlana Kuznetsova ja Jelena Dementjeva ning ameeriklanna Venus Williams.
Aastalõputurniiril osalejad: (vasakult paremale) serblanna Jelena Jankovic, valgevenelanna Victoria Azarenka, taanlanna Caroline Wozniacki, ameeriklanna Serena Williams, venelannad Dinara Safina, Svetlana Kuznetsova ja Jelena Dementjeva ning ameeriklanna Venus Williams. Foto: AFP / Scanpix

Eile õhtul loositi homme Dohas algava naiste tennise aastalõputurniiri alagruppide koosseisud.

Valgesse alagruppi loositi täna taas maailma esireketiks tõusnud venelanna Dinara Safina, kes on ka Dohas esimese asetusega. Tema vastasteks on neljanda asetusega taanlanna Caroline Wozniacki, kuuenda asetusega valgevenelanna Victoria Azarenka ja kaheksanda asetusega serblanna Jelena Jankovic, vahendab Eurosport.

Kastanpruun alagrupp on USA ja Venemaa vastasseis – sinna loositi teise asetusega Serena Williams ja seitsmenda paigutusega Venus Williams ning kolmanda asetusega Svetlana Kuznetsova ja viienda asetusega Jelena Dementjeva.

Alagrupimängud peetakse teisipäevast reedeni, laupäeval on poolfinaalid ning võitja selgub pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles