ERR vahetab välja netiuudiste kaubamärgid

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu rahvusringhäälingu eestikeelseid uudiseid vahendav ETV24 kaubamärk läheb peagi hingusele.
Praegu rahvusringhäälingu eestikeelseid uudiseid vahendav ETV24 kaubamärk läheb peagi hingusele. Foto: Postimees.ee

Rahvusringhääling (ERR) on otsustanud asendada oma seniste, ETV-le viitavate uudisteportaalide kaubamärgid ühtsele rahvusringhäälingule viitavate portaalinimedega.

Rahvusringhäälingul on praegu erinevaid portaale üle kümne, uudisteportaale on kolm – ETV24, venekeelne novosti.etv24.ee ja ETVSport.

ERRi portaalide peatoimetaja Aivar Pau põhjendas muutusi asjaoluga, et seni olid ERRi uudisteportaalid seotud ainult ETVga, ent nüüd, kui on moodustatud ühtne rahvusringhääling, ei esinda portaalid ainult ETV uudiseid, vaid kogu ringhäälingut.

«Ainult telekanalile ETV viitamine uudisportaalide nimedes pole enam ei loogiline ega mõttekas. Seetõttu leidsime, et nii nende nimed kui veebiaadressid tuleks ära muuta,» ütles Pau Postimees.ee’le.

Pärast muudatusi saab praegusest ETV24st portaal ERRuudised veebiaadressiga uudised.err.ee, Novosti jääb Novostiks, kuid selle veebiaadress hakkab olema novosti.err.ee. Spordiportaalist ETVSport saab ERRSport veebiaadressiga sport.err.ee.

Kogu rahvusringhäälingut hõlmavad uudisteportaalid hakkavad kajastama kõiki ERRis toodetavaid uudiseid – nii raadio-, tele- kui ka online-uudiseid, ütles Pau.

Uue nime ja kujundusega portaalidega tullakse välja järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles