Eksminister Urve Palo saab Viimsi abivallavanemaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvastikuminister Urve Palo pärast ametist vabastamist.
Rahvastikuminister Urve Palo pärast ametist vabastamist. Foto: Toomas Huik

Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) ning Viimsi Ettevõtjate Liit kaasasid Harjumaal Viimsi vallas koalitsiooni ka sotsiaaldemokraadid ning endisest rahvastikuministrist Urve Palost saab abivallavanem.


IRLi kuuluv Viimsi vallavanem Haldo Orvas ütles BNSile, et kokkuleppe järgi jätkab Viimsi vallavalitsus vallavanema ja kolme abivallavanemaga.

Vallavanemana jätkab Haldo Oravas. Kultuuri-, hariduse-, noorsoo- ja sotsiaalküsimustega tegelevaks abivallavanemaks saab Urve Palo, maaküsimuste ja planeeringute abivallavanemaks saab IRLi kuuluv Rein Madissoon ning kommunaalvaldkonna ja teedeehituse valdkonna abivallavanemaks Endel Lepik. Eelmises vallavalitsuses tegeles Endel Lepik sotsiaal- ja haridusvaldkonnaga.

Viimsi vallavolikogu esimeheks saab Viimsi Ettevõtjate Liidu esindaja Endel Jõgimaa, kes oli volikogu esimees ka eelmise koosseisu ajal. Volikogu aseesimehe koha saab IRL, kuid selle ametikoha täitmise osas kõnelused veel käivad.

Vallavolikogu eelarve- ja arengukomisjoni hakkab juhtima Viimsi Ettevõtjate Liidu nimekirjas volikokku pääsenud rahvaliitlane, endine rahandusminister Aivar Sõerd.

IRL sai 18. oktoobril toimunud kohalikel valimistel Viimsi 21-liikmelises vallavolikogus seitse ja Viimsi Ettevõtjate Liit neli kohta. Reformierakond sai volikogus neli, kodanikeühendus Meie Viimsi kolm, Keskerakond kaks ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond ühe mandaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles