Kuku alustab kampaaniat «Selge grupijuht 2008»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaania «Selge grupijuht» reklaamplakat.
Kampaania «Selge grupijuht» reklaamplakat. Foto: Repro

Et aastate vältel ei ole osalejate huvi «Selge grupijuhi» vastu vähenenud, kuid uudised liiklusest on üha hullemad, peab Kuku raadio jätkuvalt oluliseks oma osa andmist liikluse parendamisse.

Seoses sellega asub Kuku raadio ka sel aastal vapralt korraldama järjekordset «Selge grupijuhi» kampaaniat. Sedakorda astutakse inimeste turvalisuse nimel välja juba kaheteistkümnendat korda.



Raadiojaama meediakampaania idee on läbi aastate säilinud samana – kes sõidab, see sõidab, ja kes võtab, see võtab. Lihtsamast lihtsaim, kolmandat varianti olla ei saa.



Kleebis kinnitab osalust



Kampaania tarvis trükitakse selge grupijuhi tunnistus ja kleebis, mis kinnitavad, et tegemist on inimesega, kes on lubanud jaanipühade ajal olla oma seltskonna kaine autojuht.



Igaüks, kes on ennast registreerinud selgeks grupijuhiks, kohustub endale võetud ülesannet täitma terve jaanilaupäeva ja sellele järgneva päeva. Kes ei eksi võetud kohustuste vastu, see on aus eelkõige iseenda ja oma sõprade ees.



Esimesel aastal jagas Kuku raadio laiali 200 selge grupijuhi tunnistust, üle-eelmisel aastal oli registreerunute arv 1111 inimest, eelmisel aastal üle 1200 inimese.



Registreerija võtab vastutuse



Kõige enam registreerus inimesi Tallinnas (kahe päeva peale kokku 283), järgnesid Paide (208 inimest), Tartu (192), Viljandi (157), Jõgeva (140), Pärnu (102), Haapsalu (86), Kärdla (18) ja Kuressaare (15).



Kuku raadio eesmärk kaheteistkümne aasta jooksul on olnud eelistada osalejate kvaliteeti kvantiteedile – registreerunud inimene peab selgelt mõistma kampaania sisu ja olema valmis kohustusi võtma.



«Selge grupijuht»


Tunnistuste väljajagamine



•    09. juuni Tallinn (Olerexi tankla, Ahtri 6b)


•    10. juuni Paide (AS Taig kaupluse kõrval, Väike-Aia 2)


•    11. juuni Haapsalu (Eesti Raudteemuuseumi ees, Raudtee 2)


•    12. juuni Kärdla (Olerexi tankla, Kõrgessaare mnt 45)


•    13. juuni Kuressaare (Olerexi tankla, Tallinna 84)


•    16. juuni Pärnu (Olerexi tankla, Tallinna mnt 64d)


•    17. juuni Jõgeva (Jõgeva Kultuurikeskuse ees, Aia 6)


•    18. juuni Tartu (Olerexi tankla, Jaama 82)


•    19. juuni Viljandi (Olerexi tankla, Metsküla tee 9)


•    20. juuni Tallinn (Olerexi tankla, Ahtri 6b)


Registreerumine kõikides linnades kella 12–18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles