Albaanlane hoidis tütreid 22 aastat ketis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albaanlane hoidis tütreid kakskümmend kaks aastat ketis.
Albaanlane hoidis tütreid kakskümmend kaks aastat ketis. Foto: Reuters / Scanpix

70-aastane albaanlane hoidis oma kahte tütart kakskümmend kaks aastat ketis, väites, et nad on psüühiliselt haiged ja agressiivsed.


Kaks õde, 38- ja 47-aastane, elasid pisikeses toas, kus polnud isegi voodit. Kohaliku meedia andmetel oli vanem õde aheldatud vasakut jalga pidi ning nooremal olid ahelais mõlemad käed.

Naiste isa väitel olid tütred haiged ja ketid takistasid neid minema jooksmast. Mees küll pesi ja toitis täiskasvanud tütreid, kuid tal polnud aega pidevalt nende järele valvata.

Praeguseks on naised viidud psühhiaatriakliinikusse ning esialgu on ebaselge, kas mehe vastu ka süüdistus esitatakse, vahendab nachrichten.at.

Alles hiljuti avastati Albaanias sarnane juhtum, kus üks 26-aastane mees oli veetnud kolm aastat koerakuudi külge aheldatuna. Ka selle mehe vanemad väitsid, et nende poeg oli vaimuhaige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles