Riigikogulase raske põli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Endine sportlane, praegu Isamaa ja Respublica fraktsioonis parlamendis istuv Erki Nool ei ole vist päris täpselt aru saanud, mispärast ta Toompeale valiti ja mis tema roll on. Sest kuidas muidu selgitada asjaolu, et sportlaskarjääri järelgi näeb Noole säravvalget naeratust reklaamplagudel.

Sedapuhku on reklaamitavaks tooteks pesupulber. Ka siis, kui Nool oma sokipesuvahendi reklaami eest raha ei võtnud, on seesugune enesemüük enam kui kummaline.



Ent samas: kui parlamendi kallal niikuinii võetakse, et neil midagi teha pole, sest seadused olevat kõik valmis, siis ehk peitubki siin nende nišš. Äkki vabastavad nad kõik Tšehhi, Poola, Ungari ja Eesti näitlejad tüütust tööst ning astuvad ise asemele.



Kindlasti saaks reklaamipausid märksa vaadatumaks ja armastatumaks, kui tuntud parlamendisaadikud näiteks potil istudes õhuvärskendaja poole rõkkaksid: «See kõik on otsas, kõik on otsas!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles