Algab rahvusvaheline naiste jalgpalliturniir

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid
Jalgpallid Foto: AFP / Scanpix

Täna algab Paides UEFA egiidi all toimuv rahvusvaheline sõprusturniir, kus osalevad Eesti, Türgi, Malta ja Horvaatia naiste jalgpallikoondised.

 

Avapäeval peetakse mõlemad mängud Paide Ühisgümnaasiumi staadionil, kus kell 14:00 on vastamisi Horvaatia ja Malta ning kell 18:30 Eesti ja Türgi.

Eesti koondises on vahetult enne turniiri algust tehtud muudatusi. Kuna väravavaht Elis Meetual polnud võimalik koondisega liituda ning teine väravavaht Getter Laar sai treeningul vigastada, kutsuti naiskonda väravavahid Eneli Sarv ja Imbi Hoop. Haiguse tõttu ei saa tänases kohtumises osaleda keskkaitsja Heleri Saar.

Turniir peetakse 27. juunist kuni 2. juulini Paides ja Rakveres . Sissepääs kõikidele kohtumistele on tasuta.

FIFA naiste jalgpallikoondiste edetabelis asub Eesti 87., Horvaatia 48., Malta 99. ja Türgi 70. kohal. Ühtekokku on edetabelis 150 koondist.

 

Turniiri ajakava :

27.06 kell 14:00 Horvaatia – Malta

27.06 kell 18:30 Eesti – Türgi

29.06 kell 17:00 Türgi – Horvaatia

29.06 kell 17:00 Eesti – Malta

02.07 kell 14:00 Malta – Türgi

02.07 kell 18:30 Horvaatia – Eesti

 

Eesti koondise lõplik koosseis :

Väravavahid: Imbi Hoop (Tartu JK Maag Tammeka), Eneli SARV (Tallinna FC Flora)

Kaitsjad: Berle BRANT (Pärnu JK), Kätlin Hein (JK Tallinna Kalev), Maarija Mikiver(Tallinna FC Flora), Heleri Saar (Pärnu JK), Inna Zlidnis (Tallinna FC Levadia), Varje Tugim(Pärnu JK).

Poolkaitsjad: Anželika Ahmetšina (Tallinna FC Levadia), Kaidi Jekimova (Tallinna FC Levadia), Kaire Palmaru (Pärnu JK), Aljona Sasova (Tallinna FC Levadia), Margarita Žernoskeova (Pärnu JK),  Olga Tšuiko (Pärnu JK), Kethy Õunpuu (JK Tallinna Kalev).

Ründajad: Katrin Loo (Tallinna FC Flora), Anastassia Morkovkina (Pärnu JK), Ave Pajo (JK Tallinna Kalev).

Peatreener: Aivar Lillevere

Treener: Katrin Kaarna

Füsioterapeut: Kadri Kunst

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles