Toimetaja veerg: puh-ka-ma-a!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Maimets
Andri Maimets Foto: Postimees.ee

Seekord Hip! näpunäidetega ei koonerda – viimaks ometi meiegi õuele jõudnud suvi lihtsalt on see aastaaeg, kui peab tegema midagi sellist, mida muidu pole mahti või viitsimist teha. Olgu selleks siis näiteks surfamis- või söögitegemisoskuse omandamine, moosikeetmine või ammu kapinurgal konutanud raamatu läbilugemine.

Tõepoolest, miks peaks endale igal aastal mingeid tüütuid uusaastalubadusi andma, kui siililegi on selge, et argiaskelduste kõrvalt ei raatsi keegi end muuta ning tihti kipuvad need vana-aastaõhtu eufoorias antud lubadused juba mõne nädala pärast ununema. Suvi sobib säärasteks lubadusteks, uute asjadega katsetamiseks või põnevate seikluste kogemiseks märksa enam.

Olgu siinkohal öeldud, et hoiate käes selle suve viimast Hip!-i. Selle asemel, et ajalehetoimetuses teile suvistest asjadest jutlustada, oleme ka ise otsustanud enda soovitustest kinni haarata. Minu plaanid on igatahes tehtud – kindlasti tahan Tallinnast võimalikult palju eemal olla. Miks? Sest suvel on siin kõle ja umbne. Sõidan hoopis põhjarannikule loodust avastama, Lõuna-Eestisse matkama, Viljandisse folgile või seiklen hoopis lõunanaabrite lätlaste juures.

Ma muidugi ei julge lubada, kas võin endale paari kuu pärast rinnale tagudes öelda, et õppisingi surfamise või tennisemängu selgeks, aga proovima ju peab. Eks? Söögitegemisega on asi lihtsam: kõrbegu hõrgud katsetused esialgu või põhja, ehk teisel (või kolmandal? neljandal?) korral ei peagi enam toitu koos potiga prügikasti viskama.

Ilusat päikesepruuni suve ja kohtume taas sügisel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles