Tallinna arengukeskuse juhi konkursil jätkab kaks inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andra Veidemann
Andra Veidemann Foto: Liis Treimann

Tallinna arengu- ja koolituskeskuse (TAKK) nõukogu on sihtasutuse juhi konkursil välja sõelunud kaks kandidaati, lõppvalik tehakse novembri teisel poolel.


«Tallinna Arengu-ja Koolituskeskuse SA juhatuse liikme avalikule konkursile esitas essee viis kandidaati,» ütles Tallinna linnakantselei personalidirektor Esta Heinmaa BNSile. Viiest valis TAKKi nõukogu välja kaks, lõplik valik tehakse novembri teisel poolel.

Juuli alguses Tallinna arengu- ja koolituskeskuse juhi kohalt lahkunud Andra Veidemanni mantlipärijaks pürgis 17 inimest, nendest viie kandidaadi dokumendid ei laekunud tähtajaliselt või ei vastanud kandidaadid otsingus esitatud nõuetele.

12 dokumendivoorus kvalifitseerunud kandidaadist pooltele esitati ettepanek kirjutada essee teemal «Minu tegevuskava - SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus ühe aasta pärast».

Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) astunud endine riigikogu liige ja minister Andra Veidemann lahkus juuli alguses omal soovil TAKKi juhatuse esimehe kohalt. Uue juhatuse liikme leidmiseks kuulutati välja avalik konkurss ja dokumentide esitamise viimane kuupäev oli 7. september.

Tallinna linnavolikogu moodustas SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskuse mullu jaanuaris ning selle eesmärk on linnavõimu kinnitusel Tallinna ning Eesti ja teiste riikide omavalitsuste jaoks oluliste arendusprojektide edendamine, uuringute ja analüüside teostamine ning koolitustegevus.

Sihtasutus pälvis avalikkuse tähelepanu tänavu jaanuaris, kui selgus, et arengu- ja koolituskeskus oli maksnud poole oma eelmise aasta miljoni krooni suurusest eelarvest nõukogu liikmetele, kusjuures tasu said teiste hulgas ka Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja endine riigipea Arnold Rüütel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles