Post24 pakid ei jõua saajateni

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Post24 pakiautomaadid.
Post24 pakiautomaadid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Post24 uute automaatide paigaldamise tõttu esineb teenuse kasutamises viimastel nädalatel tõrkeid - mitmed kliendid ei ole oodatud pakke kätte saanud.

Inimesed kurdavad Post24 Facebooki profiilil, et pole tänaseni veel nädalaid tagasi teele saadetud pakke kätte saanud. «Kiire võimalus saada pakke igal nädalapäeval? Siiski mitte. Mina ei ole mulle 21. augustil teele pandud pakki tänaseni kätte saanud,» kirjutas üks naine.

Post24 avalike suhete juht Inge Suder kinnitas, et viimase paari nädala jooksul on Eesti Postil käsil uute Post24 automaatide paigaldamine. Laienemise puhul võtab ühe masina paigaldus 1-2 päeva, mille jooksul võib pakkide saatmine ja vastuvõtt olla lühiajaliselt häiritud, märkis ta.

«Kuna me paigaldasime kokku 19 uut automaati ning pea sama palju tõstsime automaate ümber uutesse asukohtadesse ning seda kõike paari nädala jooksul, siis võib lühiajalisi tõrkeid tõepoolest olla – loodame need võimalikult kiiresti lahendada ja teeme kõik endast oleneva, et saadetised õigeaegselt kohale toimetada,» sõnas Suder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles