Soo tänav avati kolmandat korda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva hommikul lõikasid linnaametnikud eesotsas  linnapea Edgar Savisaarega läbi lindi kapitaalremonditud Soo tänaval.


Lindilõikamise ajaks pandi tänav kinni, tavaliiklus suunati mujale ning liinibussid pidid lihtsalt ootama, kuni tseremoonia läbi saab.

Tegemist oli juba kolmanda lindilõikamisega. Pärast remondi lõppu oli Soo tänav ametlikult liiklusele suletud, kuigi tegelikult sõitsid seal kõik, kellel vähegi vaja. Pärast Tallinn City selleteemalist artiklit avas transpordiamet tänava autoliiklusele. Seejärel korraldas Telliskivi Selts alternatiivse avamise koos lindilõikamisega ning avas Soo tänava kõnnitee.

Seltsi liikmed leidsid juba tookord, et tänav on pikk ja igaühele jätkub midagi avada. Juskui nende sõnade kinnituseks avasid linnaisad tänava kolmandat korda. Varem ei saanud seda teha, sest väikeste vaegtööde tõttu polnud linn tänavat ehitajalt vastu võtnud.

Pärast ametlikke kõnesid sai sõna Telliskivi Seltsi juhatuse liige Kaarel Kalvik, kes andis linnaametnikele üle seltsi tänukirjad elanike kaasamise ja inimsõbraliku tänava loomise eest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles