Eramajadele pakutakse pakendite tasuta äravedu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohelistesse pakendikottidesse tuleb panna klaasist pudelid ja purgid.
Rohelistesse pakendikottidesse tuleb panna klaasist pudelid ja purgid. Foto: Margus Ansu

Kõigil Tallinna väikeelamute elanikel on nüüd võimalus liituda pakendikoti teenusega, mis tähendab oma pakendite tasuta äraandmist.


Teenust pakub Tootjavastutusorganisatsioon OÜ koostöös Ragn-Sells ASiga. Kõigi novembrikuus liitujate vahel loositakse välja erinevaid auhindu.

Pakendite tasuta äraandmine võimaldab eramajade omanikel säästa prügiveokulusid. Teenuse kasutamiseks tuleb sõlmida leping Ragn-Sellsiga, kes saadab liitujale koos lepinguga pakendijäätmete äraveopäevade graafiku.

Pakendijäätmete äraandmiseks tuleb kollasesse pakendikotti sorteerida joogikartongist, plastist ja metallist puhtad pakendid, rohelisse kotti aga klaasist pudelid ja purgid.

Täis kilekotid tuleb jätta olmejäätmete konteineri kõrvale, kust jäätmeveoauto need minema viib.

Äravedu toimub ühel konkreetsel nädalapäeval iga 28 päeva tagant. Täis kilekoti asemele jäetakse alati uued tühjad kilekotid. Teenuse osutamise täpsemad tingimused sätestatakse lepingus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles