Pärn leppis talle joobes kihutamise eest määratud karistusega

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Pärn Harju maakohtus.
Aivo Pärn Harju maakohtus. Foto: Mihkel Maripuu

Mitme kohtuasjaga seotud ärimees Aivo Pärn võttis tagasi oma kaebuse talle joobes kihutamise eest määratud trahvi suhtes.

Politsei tabas Pärna tänavu märtsis Tallinna-Tartu maanteel kiirust ületamas. Samuti mõõdeti Pärnal kerge alkoholijoove. Pärna karistati 15 000 krooni suuruse rahatrahviga, mille ta Harju maakohtus vaidlustas.

Septembris lükkus asja arutamine Harju maakohtus edasi, sest Pärn hilines istungile. Eile tegi Pärn maakohtule avalduse, et loobub kaebusest, kinnitas Harju maakohtu pressiesindaja Postimees.ee'le.

Lisaks jättis maakohus varem rahuldamata Pärna teise kaebuse talle määratud liiklusrikkumise suhtes. Selle otsuse on skandaalne ärimees vaidlustanud riigikohtus.

Samuti on Pärnal pooleli kohtuprotsessid, milles teda süüdistatakse rahvaliitlasest kunagisele keskkonnaministrile Villu Reiljanile pistise lubamises ning ASi GoBus juhatuse esimehena altkäemaksu ja pistise andmisele kaasaaitamises Valga endisele maavanemale Georg Trašanovile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles