Vallavanemad astuvad ametisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar 
Aleksejev
Aivar Aleksejev Foto: TPM

Tartumaa kolmes vallas on volikogu on otsuse teinud ja vallavanema ametisse nimetanud.


Laeva vallavanemana hakkab tööle seni Laeva vallavalitsuses majandusnõunikuna töötanud Maris Aleksašin (26).



«Usun, et saan hakkama,» ütles  Aleksašin. «Ka enne mind on noored inimesed vallavanema või linnapeana töötanud ning sellega hästi toime tulnud.»



Erakonda Eestimaa Rohelised kuuluva Aleksašini esitasid vallavanema kandidaadiks Reformiera-konnas Laeva vallavolikogusse valitud inimesed.



Piirissaare vallavanemaks valiti seni volikogu esimehena töötanud Maria Korotkova (52), kes kandideeris volikokku valimisliidu Kodupaik nimekirjas.



«Arvasin, et olen elus raskeid ameteid pidanud, aga eksisin,» ütles 2000. aastani pealinnas majandusalal töötanud Korotkova: «Piirissaare vallavanema töö on ikka kõige raskem.»



Et saarel elu edendada, on tal plaanis teha Peipsi kalavarude taastamiseks maimude kasvatamise ühisprojekt Venemaaga. «Meil on praegu siin palju tööta noori mehi,» ütles vallavanem. «Kalamaimude kasvatamine annaks paljudele tööd.»



Ülenurmes sai vallavanemaks valimisliidus Meie Kodu kandideerinud ja vallas kõige enam hääli kogunud senine vallavanem Aivar Aleksejev (44). Ülenurme vallavanemana on Aleksejev töötanud alates 1999. aasta sügisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles