TAK jagab koolibussides kõigile õpilastele helkurid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: Raigo Pajula

Järgmise nädala teisipäevast alustab Tallinna Autobussikoondis (TAK) kõikidele nende koolibussides sõitvatele koolilastele tasuta helkurite jagamist.

Aktsiooni ajendiks on bussijuhtidelt laekunud murelikud signaalid, et varahommikuti linnalähedastest asumitest koolibusside peale tulevad õpilased on nõrgalt valgustatud teedel-tänavatel sõidukijuhtidele väga raskesti märgatavad, teatas TAK.

Ettevõtte liiklusohutusega tegelevad töötajad selgitavad helkurite jagamisel, kuidas tuleb helkureid ettenähtud viisil kanda, miks on enda pimedal ajal nähtavaks tegemine oluline ja kuidas saab helkur tagada pimedal ajal maanteel riskantsetes tingimustes viibivale jalakäijale ohutuse.

TAK teenindab nelja koolibussiliini: Randvere aedlinn - Balti jaam, Viimsi haigla - Balti jaam, Vääna-Jõesuu - Balti jaam ja Tabasalu - Balti jaam. Helkurite jagamine toimub eri liinidel erinevatel päevadel ja keegi koolilastest ilma ei jää, kinnitas ettevõte.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles