Tiitlikaitsja Lakers sai teise kaotuse järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ron Artest ja Kobe Bryant (vasakul) on silmanähtavalt pettunud.
Ron Artest ja Kobe Bryant (vasakul) on silmanähtavalt pettunud. Foto: AFP / Scanpix

Korvpalliliigas NBA peeti pühapäeval neli kohtumist ning ilmselt suurimaks üllatuseks oli Houston Rocketsi 101:91 võit tiitlikaitsja Los Angeles Lakersi üle.

Enne kohtumise algust sai eelmise aasta meistrisõrmuse kätte Lakersist Houstonisse kolinud Trevor Ariza ning kuigi see emotsionaalne hetk rikkus Ariza mängu, said sellest innustust tema uued meeskonnakaaslased, vahendab ERR Sport.

Senise karjääri parima mängu tegi Rocketsi tagamees Aaron Brooks, kes tõi 33 punkti ning tabas seejuures viis kolmepunktiviset. Lakersi parimana viskas Ron Artest 22 punkti, Kobe Bryant tabas 23 viskest väljakult vaid viis ning kogus 18 silma.

Lakersile oli see teiseks järjestikuseks kaotuseks ning läänekonverentsi tabelis ollakse seitsme võidu ja kolme kaotusega viiendad, vahetult enne Rocketsit, kes on kogunud ühe võidu vähem ja ühe kaotuse rohkem.

Tulemused:

Detroit - Dallas 90: 95

Oklahoma - LA Clippers 93:101

Phoenix - Toronto 101:100

LA Lakers - Houston 91:101

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles