Finnairi pilootide streik mõjutab sadu eestimaalasi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi pilootide streik võib peavalu valmistada sadadele eestimalastele.
Finnairi pilootide streik võib peavalu valmistada sadadele eestimalastele. Foto: Scanpix Sweden

Finnairi pilootide streik mõjutab tõenäoliselt sadu eestimaalasi, ainuüksi Estraveli klientidest võib soomlaste tööseisaku tõttu hätta jääda kuni 200 inimest.

«Mina ei mäleta sellise ulatusega streiki, mis oleks meile niivõrd oluliselt mõjunud. See kompanii on meile väga oluline ja Helsingist algavad paljud kauglennud, mis on eestlaste seas väga populaarsed,» ütles Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuht Mari-Liis Rüütsalu.

Juba eilse ja tänasega kogunes Estravelil neid kliente, kelle lennud streigi tõttu ära jäävad, ligi 50. «Kui nüüd streik veel kestab, siis me oleme valmis selle nädala jooksul tegelema rohkem kui 200 inimesega,» lausus Rüütsalu.

Tema hinnangul on kõige keerulisem olukord ärireisijate jaoks ja puhkajate jaoks, kes on ise endale reisipaketi koostanud – ostnud lennupiletid, broneerinud hotelli ja sihtkohast võib-olla ka mingeid teenuseid tellinud. Sellisel juhul on inimene lihtsalt rahast ilma, sest seda ei kata ka kindlustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles