Isamaaliidu juhatus näeb juhtunus erakonna lõhkumise katset

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isamaaliidu Tallinna piirkonna juhatus tegi täna avalduse, milles peab väärinfo levitamist Jüri Mõisa kohta katseks erakonda lõhkuda.

Isamaaliidu Tallinna piirkonna juhatus lükkas avalduses ümber väited nagu oleks partei juhatuse liige Jüri Mõis esitanud avalduse erakonnast välja astumiseks. «Isamaaliit on üks staazhikaimaid Eesti erakondi ning mänginud pidevalt ülitähtsat rolli meie riigi arengus,» leiab Isamaaliidu juhatus. «Seetõttu on erakond alatasa teravdatud avalikkuse tähelepanu all ning peab igapäevaselt taluma katseid üksmeelt lõhestada.» Väide Jüri Mõisa lahkumisest on väärinfo ning liigitatav katsena erakonda lõhkuda, teatasid erakonna juhatuse liikmed Liisa Pakosta, Aimar Altosaar, Andres Herkel, Siim Kiisler, Andres Luus, Anna-Greta Gutman, Peeter Laane, Sirje Kiin, Vello Lokk ja Malle Agabus. Kahetsusväärseks peab Isamaliidu Tallinna piirkonna juhatus asjaolu, et sarnane väärinfo niivõrd lihtsalt uskumist leiab. Pahatahtlik spekulatsioon erakonna ühe juhtnime suhtes oleks pigem pidanud tekitama kohe kahtluseid uudise allika suhtes, leidis juhatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles