Tartu Kliinikumi lastefond kogub annetusi kalli aparaadi jaoks

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel kolmapäeval alanud Sihtasutus Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi ulatuslik üle-eestiline heategevuskampaania kogub annetusi hingamis-narkoosiaparaadi jaoks.

Seda on vaja laste südameoperatsioonide läbiviimiseks ning hingamis-narkoosiaparaat maksab 700.000 krooni, rääkis Sihtasutuse Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi juhataja Piret Roos. Kõikidel inimestel, kes soovivad anda oma panuse haigete laste aitamiseks ja hingamis-narkoosiaparaadi ostmiseks, on võimalik annetada 25 krooni helistades numbril 0 900 6000 ja 100 krooni helistades numbril 0 900 6100. Numbritele on võimalik helistada kõikidest mobiiltelefonivõrkudest. Lastefondi koduleheküljel on võimalik annetusi teha ka pangalinkide kaudu. Heategevuskampaania viiakse läbi heategevuslikus korras kõikide osaliste poolt, ainukeseks kuluartikliks oli plakatite trükkimine ning need kulud, 30.000 krooni kattis sponsor – AS Ehituslaenutus. Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefond asutati 2000. aasta sügisel ning esimesel tegevusaastal üle 1,5 miljoni krooni ulatuses annetusi ja muretses kliinikumile viis aparaati: elustamislaua, kaks kuvöösi, ergospiromeetri ja fiiberbronhoskoobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles