Päästearmee võtab USAs ka krediitkaardiannetusi

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästearmee töötaja võtmas vastu krediitkaardiannetust.
Päästearmee töötaja võtmas vastu krediitkaardiannetust. Foto: AP / Scanpix

Tänavusel jõuluhooajal Päästearmee korjanduskarbist möödudes heldiv ameeriklane ei pea enam muretsema selle üle, kas tal parajasti sularaha taskus leidub, kristlik abiorganisatsioon võtab umbes 200 USA linnas vastu ka krediitkaardiannetusi, kirjutab ajaleht USA Today.

 
USAs algab Päästearmee jõulukampaania tänupühade ajal ja kestab jõululaupäevani. Sellega kogutakse raha vaeste perede lastele mänguasjade ostmiseks ja kodutute toimiseks. Hoolimata majanduskriisist koguti mullu sama kampaania käigus rekordilised 118 miljonit dollarit (üle 1,2 miljardi krooni).

Möödunud nädalal krediitkaardimakseid võtma hakanud Raleigh' piirkonna Päästearmee kõneisiku Paige Bagwelli sõnul annetatakse kaartidelt palju rohkem kui sularahas. Kui sularaha andjad tühjendavad tavaliselt lihtsalt oma tasku, siis kaardiga annetajad annavad 10, 15 või 20 dollarit (104, 156 või 208 krooni), rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles