Grillfest toimub Tallinna lauluväljakul

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kehtivad eelmüügist ostetud piletid!Grillfesti korraldaja on jõudmas lõpule läbirääkimistega oma ürituse korraldamiseks Tallinna lauluväljakul.

«Oleme jõudnud kõikides peamistes tingimustes kokkuleppele,» märkis Tallinna Lauluväljaku AS juhataja Riho Rõõmus. «Lepinguni jõuame ilmselt täna õhtul.» Rõõmuse sõnul on osapooled teineteisele lubanud, et rendihinna küsimust avalikkusele ei kommenteerita. Eelmüügist ostetud piletiga pääseb Tallinna Lauluväljakul toimuvale kolmepäevasele festivalile, olenemata eelmüügipiletil märgitud toimumiskohast «Kadrioru Park». Jaanipäevafestival «Grillfest Estonia 2002», rahvusvaheline ilutulestikumeistrivõistlus «Suur Pauk 2002» ja suur koolilõpupidu «Lõpupidu Simpel 2002» toimuvad 21.-23. juunil, iga päev algusega kell 14.00. Tallinna Linnavalitsus tühistas seoses põuaperioodist põhjustatud suure tuleohtlikkusega Kadrioru pargis toimuma pidanud festivali «Grillfest» korraldamise loa esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles