Türi-Alliku õliaurud põhjustavad löövet

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriva tähendusega
Pilt on illustreeriva tähendusega Foto: Sille Annuk

Türi-Allikul elav Ly ütles Järva Teatajale, et lahkus täna lõunaajal töölt, sest põlevkiviõli aurudest on tal tekkinud lööve.

Ly ütles, et tundis oma korteris kemikaali lõhna eile hommikul. «Arvasin, et mõni naaber teeb remonti ja on näiteks tärpentinipudeli ümber ajanud,» selgitas ta.
Kui Ly eile kell 16.15 hakkas tööle minema, nägi Türi-Allikule saabunud päästeautot ja sai teada, et kütteõli on kanalisatsioonitorustikku sattunud. «Kui õhtul koju läksin, oli hais veelgi tugevam,» lisas ta.

Ly selgitas, et ka praegu tuleb vannitoast haisu, ta ostis poest kümme meetrit kilet, millest teeb vannitoa uksest kuni aknani tunneli, et hais tubadesse ei pääseks.
Ly ütlust mööda tuleb tal kõik rõivad ja kardinad haisust vabanemiseks läbi pesta, kuid mida ette võtta pehme mööbliga, ta veel ei tea. «Asi on naljast kaugel, praegugi on jube maitse suus,» sõnas ta.

Eile õhtul kaebasid inimesed Türi-Allikule saabunud kiirabi töötajatele, et süda iiveldab ja pea valutab. Ükski neist pole seni haiglaravi vajanud. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles