Torm nurjas filminäitamise ja lennutas telgikatuseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kella kaheksa paiku alanud torm paiskas segi Õllesummeri kinotelgi ja viis ära festivali suurima, Postimehe lava katuse.

«Siit käis üle mingi tromb, mis lennutas õllemüüjate vihmavarje ja viis ära Postimehe lava katuse,» ütles Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar. «Olukord oli päris hull»

Pärast lõunat alanud vihm ja tuul vaibusid paariks tunniks, kogudes taas tuure kella poole kaheksa paiku, kui festivali kinotelgis näidati esimest filmi.

«Tuulehoog paiskas ekraani pikali ja filmi näitamine jäeti pooleli,» rääkis üks telgis viibinu.

Hansa ütles, et mõnda aega oli vaatepilt päris hirmutav. «Kõige hullem lugu juhtus Postimehe lavaga, mis on Õllesummeri suurim ja üks huvitavamaid, aga usun, et kõik saab korda,» lisas ta.

Lisaks peo korraldajatele valmistas halb ilm ebameeldivusi kaupmeestele, kes kurtsid inimeste vähest ostuhuvi. Paljud müügikioskid olid vihma tõttu kilega kaetud ning väliköögid peatasid toiduvalmistamise.

«Eks Rõõmusel (Õllesummeri aukorraldaja Riho Rõõmus - toim) tule ilmajaama kast konjakit juurde viia,» viskasid korraldajad nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles