Juhtkiri: paugu ajal puu otsas

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Tagantjärele ei tea, täpselt ei mäleta justkui keegi Tallinna linnavalitsusest ja linnaosavalitsusest, kuidas ikkagi sündis idee läbi viia toitlustuskioskite püstipaneku konkurss kõigest 11 tööpäevaga. Tähtaja olla justkui öelnud osavalitsused, need jällegi viitavad kõrgemalt poolt tulnud käsule. Viimane on siiski usutavam. Kuid olgu sellega kuis oli, ent pärast Postimehe teema tõstatust kärsahaisuline konkurss tühistati ning uute konkursidokumentide ettevalmistamiseks on aega 6. augustini.

Aga selgitused konkursi tühistamise kohta kõlavad taas nagu umbluu, et mina olin puu otsas, kui pauk käis. Ehk juttude järgi taibanuks linnaisad justkui alles nüüd, nädal enne algse tärmini kukkumist, et äkki siiski poleks kõik välja kukkunud nii kuis kujutleti. Häma, on nende sõnavõttude kohta käiv lühike väljend.

Poleks sugugi ime, kui pärast JOKK-konkursi läbikukkumist leitaks siiski, et suvi ja kioskipaigalduse aeg on läbi ning targem on asi edasi lükata, kuniks uus «skeem» nuputataks ning avalikkus maha rahuneb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles