Tiit Sinissaar hindab Raagi pingutusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ringhäälingunõukogu esimees, Riigikogu liige Tiit Sinissaar tunnustab ETV juhatuse esimehe Ilmar Raagi vaimseid ja füüsilisi pingutusi järgmise aasta riigieelarve koostamisel ja ETV osa selgitamisel.

Kas Ilmar Raagil maksab nii tõsiselt muretseda ETV järgmise aasta eelarve pärast, et ta peab kümme päeva jalgsi mööda Eestit matkama?

Kindlasti tasub! Ma arvan, et iga liigutus, mis selle heaks tehakse, iga valatud higi- ja verepiisk tasub ennast ära. Eelarvega on väga tõsised lood.

Ega neid tõsiseid probleeme toetusmarsiga vist ei lahenda?

(Naer) Muidugi mitte. See võib-olla kogub avalikkuse tähelepanu ja kuna ETV on üks väga avalik asi, siis aitab selline surve kindlasti kaasa. Ma ei räägiks siin Raagi intellektuaalsest ja väga huvitavast ettevõtmisest, aga juuli lõpus alustab ringhäälingunõukogu läbirääkimisi rahandusministeeriumiga ja siis on seda tähelepanu küll tarvis. Raag on kunsti- ja loomeinimene ja ma soovitaksin teda võtta just kunstilises võtmes, mitte poliitilises. Kunstilises võtmes on see aga päris lahe ettevõtmine. Ühesõnaga - televisioon rahvale lähemale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles