Nõmme halduskogu jäi osavõtjate nappuse tõttu ära

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halduskogu liikmed Mart Meri ja Rainer Vakra ning Tallinna abilinnapea Eha Võrk.
Halduskogu liikmed Mart Meri ja Rainer Vakra ning Tallinna abilinnapea Eha Võrk. Foto: Nõmme Linnaosa valitsus

Täna õhtul kell 17 toimuma pidanud Nõmme linnaosa halduskogu erakorraline koosolek jäi ära, sest enamik halduskogu liikmetest ei ilmunud koosolekule.

Toimuma pidanud koosoleku päevakorrapunktideks olid halduskogu komisjonidele esimeeste valimine, esindajate määramine Nõmme noortemaja ja Nõmme muusikakooli hoolekogusse ning arvamuse esitamine linnaosavanema kandidaadi kohta, vahendas Nõmme linnaosa valitsuse pressiesindaja.

Paraku polnud koosolekut võimalik läbi viia, sest koosolekult puudusid nii halduskogu esimees kui halduskogu aseesimees.

Üheksateistkümnest halduskogu liikmest ilmus kohale vaid kaks. Koosoleku toimumine oli liikmetele ette teada viis päeva, kuid kahjuks ei leidnud enamik halduskogu liikmetest aega kogunemiseks.

Halduskogu liikme Mart Mere hinnangul on harukordne, et Nõmme halduskogu istung ära jääb.

«Halduskogu peaks praktilisi asju lahendama, pole põhjust tühja poliitilist retoorikat ajada,» sõnas Meri.

Eelmised neli aastat linnaosa juhtinud  ning hetkel Nõmme linnaosa halduskogu liikme Rainer Vakra arvates tuleks tänase halduskogu suhtumise taga näha valitsuserakondade soovi tuua ka linnaosade halduskogudesse päevapoliitika.

«Viimased neli aastat on linnaosavalitsuse ja halduskogu vahel olnud konstruktiivne töökorraldus, kus esimesel kohal on Nõmme jaoks olulised küsimused. Tänane juhtum näitab ilmekalt, et uue halduskogu paljudele liikmetele on linnaosa arengu asemel olulisemad poliitilised mängud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles