Lauri Laats esitas Mustamäe halduskogule nägemuse linnaosa arengust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laats.
Lauri Laats. Foto: SDE

Mustamäe halduskogu liikmetega kohtunud sotsiaaldemokraatide kandidaat linnaosa vanema kohale Lauri Laats esitas enda nägemuse linnaosa


valitsuse tööst, rõhutades soovi muuta linnaosa valitsus senisest avatumaks, kaasates juhtimisse halduskogu, seltse, MTÜsid ja teisi ühiskondlikke organisatsioone.

Halduskogu teeb linnavalitsusele ettepaneku nimetada Laats Mustamäe linnaosa vanemaks, vahendas Sotsiaaldemokraatliku Erakonna pressiesindaja.

Laatsi sõnul peab ta kõige olulisemaks linnaosa juhtimise avatumaks muutmist ning otsuste tegemisse erinevate kodanikeühenduste kaasamist.

«Usun, et koostöö on oluline märksõna ning see aitab muuta linnaosa valitsuse tööd inimsõbralikumaks ja efektiivsemaks. Olen põhjalikult
tutvunud ka linnaosa arengukavaga ja seal on palju positiivseid ideid, mida koostööle orienteeritud, avatud ja läbipaistva linnaosa juhtimisega ellu viia,» lisas Laats.

Laatsi sõnul on Mustamäe elanike jaoks hetkel suureks probleemiks parkimine ja parkimiskohtade nappus, samuti tuleb põhjalikult võtta ette rohealade ja turgude korrastamine. «Loomulikult ei saa unustada sotsiaalprobleeme, samuti töötamist noorsooga,» märkis Laats.

Oluliseks peab Laats suhtlust Mustamäel paiknevate ettevõtete, koolide, lasteaedadega, Tallinna Tehnikaülikooliga ning noorte kaasamist erinevatesse projektidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles