Jaanus Mutlist võib saada Tallinn 2011 juhatuse liige

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Mutli.
Jaanus Mutli. Foto: Peeter Langovits

Sihtasutus Tallinn 2011 otsib kasvanud töömahu tõttu konkursi korras uut juhatuse liiget. Avalduse selle koha saamiseks on esitanud ka Tallinna endine abilinnapea Jaanus Mutli, kes omal soovil loobus samal ametikohal jätkamisest.


Tallinn 2011 nõukogu liige, Tallinna kultuuri- ja spordiala abilinnapea Kaia Jäppinen ei kinnitanud ega lükanud ümber Mutli kandideerimist.

Jäppinen ütles, et sihtasutuse juhatuse liikme kohale kandideerinud 11 inimesest on sõelale jäänud neli. Täna toimus nendega esimene vestlusvoor, teine on reedel.

«Esialgu toimus dokumendivoor, kus konkursi komisjoni liikmed tegid oma eelistused, kellega kandideerijatest nad soovivad kohtuda,» selgitas Jäppinen. «Kokku kohtutakse nelja kandidaadiga.»

Pärast vestlusi esitab komisjon Tallinn 2011 nõukogule oma kandidaadi juhatuse liikme kohale. Nõukogu koguneb järgmise nädala teisipäeval ja teeb lõpliku otsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles