Harju maavanema kandidaat Rajasalu sai omavalitsuste toetuse

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Rajasalu.
Ülle Rajasalu. Foto: Peeter Langovits.

Harjumaa Omavalitsuste Liidu 9. detsembri erakorralisel üldkoosolekul osalenud omavalitsusjuhid toetasid valdava häälteenamusega regionaalminister Siim Kiisleri


poolt esitatud Harju maavanema kandidaati Ülle Rajasalut.

9. detsembril Harju maavalitsuse nõupidamiste saalis toimunud Harjumaa Omavalitsuste Liidu üldkoosolekul toetas Ülle Rajasalu esitamist Harju maavanemaks 19 ning vastu oli 4 hääletajat, erapooletuid ei olnud, vahendas maavalitsuse pressiesindaja.

Kokku viibis üldkogul 23 Harjumaa Omavalitsuste Liidu hääleõiguslikku liiget.

Harjumaa Omavalitsuste Liidu üldkoosolekul tutvustas regionaalminister Siim Kiisler omalt poolt nimetatud Harju maavanema kandidaati ning maavanema nimetamise korda. Harju maavanema kandidaat Ülle Rajasalu rõhutas maakonna omavalitsusjuhtide ees esinedes koostöö tähtsust ning oma visiooni tegevusest maavanemana. Käesoleval ajal töötab Ülle Rajasalu riigikogus, esindades Reformierakonna fraktsiooni.

Maavanema nimetab regionaalministri ettepanekul viieks aastaks ametisse valitsus, kuulates ära maakonna kohaliku omavalitsuse üksuste liidu üldkoosoleku
arvamuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles