Tartus sõitis veoauto kingseppatöökotta

Sander Silm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täiendatud! Täna õhtul sõitis tühja järelhaagisega Scania veoauto Tartus Lunini tänava ääres asuvat kahekordset puumajas olevasse kingsepatöökotta. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Nooruse tänavat pidi sõitnud Scania veoauto koos poolhaagisega oli sõitnud TÜ Kliinikumi Lastehaigla juures kahel pool tänavat parkivate sõidukite ridade vahelt läbi, kirjeldas Tartu politsei pressiesindaja Peeter Rehema. Seejuures riivas veok Audi 100 Quattrot, rammis mõnikümmend meetrit kaugemal seisnud VW Golfi ja lükkas selle otsa taga seisnud Fiat Bravole. Peateedmärki eirates sõitis Scania üle Lunini tänava ja sõitnud üle kõrge äärekivi ning kõnnitee. Scania sõidusuund viis põlispuu ja põõsa vahelt läbi ning lõppes vastu majaseina, märkis Rehema. Rehema sõnul tungis veok kahekorruselisse hoonesse ligi nelja meetri ulatuses, purustades täielikult majanurga. Hoone teisel korrusel asuv ruum ripub praktiliselt õhus, kirjeldas ta. Maja ja masina kokkupõrke tagajärjel hävis täielikult üks maja nurgatubadest, kus asus kingsepatöökoda. Õnneks polnud kokkupõrke ajal hoones kingseppa ega kliente. Mis täpselt autojuhiga juhtus ei osanud politseinikud veel öelda, sest autojuht Toomas (46) oli peale õnnetust shokis ega osanud politseile midagi mõistliku kosta. Küll aga kinnitas politsei, et autojuht oli kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles