Põllumajandusministeerium koondab tuleval aastal töötajaid

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Põllumajandusministeerium kavatseb tuleval aastal personalikulude kärpimiseks kindlasti töötajaid koondada, kuid esialgu on töö kaotavate inimeste arv lahtine.

Põllumajandusministeeriumi tuleva aasta eelarve palgafond on tänavusega võrreldes üle 7 miljoni krooni võrra väiksem ning ministeeriumi pressiesindaja Karina Loi sõnul on kavas inimesi tuleval aastal kindlasti koondada. Ta lisas, et koondatavate täpne arv on praegu veel otsustamata.

Alates 2008. aasta lõpust on ministeerium kulude kärpimiseks koondanud ühtekokku 24 ametikohta ja seitse töötajat. Viis töötajat koondati tänavu ning kaks mullu.

Loi märkis, et palgakulud on tänavu vähenenud ministeeriumis kümme protsenti ning kokku hoidmiseks on otsustatud võimalusel mitte täita vabasid ametikohti ning samuti on rakendatud palgata puhkuse päevade võtmist.

Personalikulud
*2009. aasta esialgne eelarve 81,1 miljonit krooni.
*2009. aasta lõplik eelarve 73 miljonit krooni.
*2010. aasta eelarve 66 miljonit krooni.
Allikas: Põllumajandusministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles