Kõvakettarike sulges ajutiselt ilm.ee keskkonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mittetulundusliku internetiteenuse pakkuja zzz.ee internetiserveri kõvaketaste rike katkestas reede õhtust alates Eesti populaarseima ilmakeskkonna www.ilm.ee töö.

Ilm.ee ei kaotanud rikke tõttu andmeid ning kahju on pigem moraalne kui materiaalne, ütles Postimees Online'ile ilm.ee turundusjuht Andre Veskimeister. «Kahju, et kadus võimalus just sellisel nädalavahetusel oma kliente teenindada,» sõnas ta. Veskimeister kinnitas, et ilm.ee meeskond teeb kõik endast sõltuva, et töö tehnilistel põhjustel enam ei katkeks: praegu otsib ilm.ee varukanalit, mille kaudu ilmainfot avaldada, kui peamist teenusepakkujat tabab tehnikatõrge. «Loodame, et saame tänase jooksul taas ilm.ee toimima,» ütles Veskimeister. Ka üks zzz.ee veebikeskkonna eestvedajaid Ott Köstner kinnitas, et ilm.ee keskkond peaks hakkama vähemalt osaliselt tänase jooksul toimima. Reede õhtul kella 18 paiku läksid zzz.ee veebiserveri mitu kõvaketast rikki ja kogu zzz.ee serveris olnud veebisisu hävines. Säilis ainult nende veebikülgede sisu, mille omanikud arhiveerisid neid väljapoole zzz.ee veebisüsteemi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles