Märtin lõpetas Uus-Meremaa ralli avapäeva üldarvestuse teisena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Fordi tehasemeeskonna esisõitja Markko Märtin lõpetas Uus-Meremaa ralli avapäeva teise kohaga ja kaotab Peugeot'l sõitvale ralli liidrile Marcus Grönholmile 38,1 sekundiga. Märtin uue autoga rahul

Üldarvestuse kolmas on Subaru-sõitja Petter Solbergi, kes jääb hetkel Märtinist maha vaid 5,5 sekundit. Neljandal kohal on Grönholmi meeskonnakaaslane Richard Burns, kes kaotab liidrile 55 sekundit. Viies on Harri Rovanperä (Peugeot), kaotades Grönholmile minuti ja 3,6 sekundit, ning kuues parima Citroeni meeskonnasõitjana Sebastian Loeb, jäädes Grönholmist maha minuti ja 26,2 sekundit. «Meil oli suurepärane probleemideta päev,» lausus Märtin pärast avapäeva wrc.com'le. «Ma pingutasin väga-väga kõvasti ja ma naudin tunnet, et mul on uus auto.» Märtin lisas, et naudib kiiret sõitu, auto kuuletub suurepäraselt ning ta ei pea riskeerima. Colin McRae katkestas kuuendal katsel, sest lõhkus auto tagaosa. Tal õnnestus katse küll lõpetada, jäädes teistest üle minuti maha, kuid rallit jätkata polnud võimalik. McRae selgitas, et sõitis veidi ebatäpselt kurvi juures, mille taga oli küngas, ning kokkupõrge tee kõrval olnud kaljupinnaga lõhkus auto tagumise vasakpoolse vedrustuse. «See oli halb lõpp halvale päevale,» lausus ta, lisades, et ralli jätkamine oli võimatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles