Märtin katkestas Uus-Meremaa ralli teise päeva lõpus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üldarvestuses teist kohta hoidnud ja järjest kolm kiiruskatset võitnud Fordi tehasemeeskonna esisõitja Markko Märtin katkestas Uus-Meremaa ralli neljateistkümnendal katsel mootoriprobleemide tõttu.

Pärast kolme järjest võidetud kiiruskatset tegi Märtin kurvis pirueti, mootor suri välja ja seda ei õnnestunud enam käivitada. Kolmeteistkümnenda katse lõpuks suutis Märtin vähendada vahet ralli liidri Marcus Grönholmiga (Peugeot) eileõhtuselt 38,1 sekundilt tervelt 26,2 sekundini. Neljateistkümnendal katsel katkestas ka Grönholmi meeskonnakaaslane Harri Rovanperä. Enne teise rallipäeva viimast kiiruskatset juhib rallit Grönholm, teisel kohal on tema meeskonnakaaslane Richard Burns, kaotades liidrile pisut üle minuti. Kolmas on Sebastien Loeb (Citroen), kes kaotab Grönholmile üle kahe minuti. Päeva viimane katse algas Eesti aja järgi kell 10.30. Ralli tulemusi saab vaadata aadressilt http://www.wrc.com/en_GB/default.htm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles