Jürgenson asus Harlamovi asemel Savisaare nõunikuks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna endine vanem Marek Jürgenson.
Kesklinna endine vanem Marek Jürgenson. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna kesklinna endine vanem Marek Jürgenson asus eilsest Oleg Harlamovi asemel tööle linnapea Edgar Savisaare nõuniku kohale.


Jürgenson ütles Postimee.ee`le, et 16. detsembril sündis tema perekonda kena poisslaps ning see oli ka üks põhjus, mis ta soovis natuke rahulikumat töökohta. Kesklinna vanema amet oli tema sõnul ikka päris ränk töö. Savisaarega nõu pidades ta uue koha saigi.

«Kas ta nüüd just päris rahulik koht on,» ütles Jürgenson. «Kes tööd teha tahab, sellel tööd ikka jätkub. Kuid sellel kohal on oma plussid. Kesklinna vanema koht oli tõeliselt huvitav ja põnev, aga kesklinn on kindlasti Tallinna üks raskemaid linnaosasid, mida juhtida. Mõtlesingi siis, et mida edasi teha. Arvasin, et võin mõnda aega kodus olla ja lapsekasvatamisega tegelda, aga arutasime seda Savisaarega ning arvan, et see otsus on väga hea.»

Uue ametikoha palga kohta märkis Jürgenson, et ta ei ole isegi vaadanud, kas ta võitis või kaotas, kuid see ei olegi oluline.

Jürgenson hakkab oma sõnul Savisaart nõustama majandust, ettevõtlust ja keskkonnakaitset puudutavates küsimustes. Igav selles valdkonnas tema väitel kindlasti ei hakka.

Täna hindab kesklinna halduskogu linnaosavanema uut kandidaati, keskerakondlast Aini Härma. Kui ta heakskiidu saab, kinnitab Tallinna linnavalitsus tõenäoliselt homme tema ka linnaosa vanemaks. Härm on varem töötanud ka kesklinna valitsuses kultuurinõunikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles