Savisaare jõululauda istub 18 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupõrsas
Jõulupõrsas Foto: Ove Maidla

Tallinna linnapealt Edgar Savisaar tähistab ka tänavusi jõule traditsiooniliselt Hundisilmal, kuid laual pole tänavu Vilja valmistatud toit, vaid meeri abi Moonika Batrakova küpsetatud jõulupõrsas.

Lääne-Virumaale Hundisilmale olevat lubanud kohale sõita Keskerakonna juhi kõik lapsed, ka Edgari ja tema äsjalahutatud kaasa Vilja ühine tütar Rosina, kes augustist alates Prantsusmaal keeleteadust õpib, kirjutab Õhtuleht.

Ühtekokku peaks Hundisilmal jõululaua ümber istuma 18 inimest, kes kõik on Savisaare sõnul kas pereliikmed või lähemad sõbrad. Kas ka Vilja Hundisilmale läheb, jätavad mõlemad ütlemata - Vilja tähendab vaid napilt, et tema jõulud tulevad kodused.

Kui Hundisilma varasemate aastate jõulupidude pearoana esitleti avalikkusele Vilja valmistatud suitsulõhet, siis seekord on laual hoopis jõulupõrsas, mille Savisaare sõnul küpsetab tema lahutamatu abi, nooruke Moonika Batrakova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles