Ilves soovis missioonisõduritele rahulikke jõule

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves kõnet pidamas.
Toomas Hendrik Ilves kõnet pidamas. Foto: Kärt Liekis, kaitseväe peastaap

President Toomas Hendrik Ilves saatis jõulu- ja uusaastatervituse NATO operatsioonidel Afganistanis ja Kosovos teenivatele Eesti kaitseväe üksustele, soovides meie sõduritele rahulikke jõule ja aastavahetust, nende lähedastele aga mõistmist ja kannatlikkust.

«Te võite olla kindlad: Afganistanis ja Kosovos teenivate Eesti kaitseväelaste tagala on tugev, sest teile kuuluvad meie kõigi toetus- ja julgustussõnad. Te teenite Eesti riiki kõige ohtlikumates paikades, eriti muidugi sõdurid, kes tagavad julgeolekut Helmandi provintsis,» kirjutas riigipea. «Teile kuulub meie lugupidamine, tunnustus ja toetus. Teie teenistus seal kaugel muudab kaitstumaks ja kindlamaks Eesti julgeoleku,» vahendas presidendi kantselei pressiesindaja Ilvese sõnu.

«Kui 31. detsembri viimasel või 1. jaanuari esimesel minutil ütleme me siin Eestis üksteisele «Head uut aastat!», siis seda öeldes mõtleme me ka teile,» kirjutas president Afganistanis ja Kosovos teenivatele kaitseväelastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles