Pühapäevitaja alustab retrokastmes

Piret Jaaks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ETV 7. septembri hommikusaates «Pühapäevitaja» on muutunud kõik – kujundus, saatejuhid, reklaamlause ja sisu.

«Pühapäevitaja» produtsendi Piret Tali sõnul sisaldab uues kuues saade nii infot kui meelelahutust, ent võtmesõnaks on «retro», mis viitab 60. või 80. aastate hõngule. «Juba stuudiokujundus on kuuekümnendate elementidega, kus on kasutatud retro moelaine jooni, mis on toodud suvisesse rannakohvikusse,» sõnas Tali. Stuudios on ka publik ja baarilett. «Valitseb vabam meeleolu ja publik ei pea rangelt paigal istuma,» ütleb Tali.
Igas saates on ka oma sketšid. «Meil on näiteks Ita Everi ja Eino Baskini sketš, millele teksti kirjutas Peep Pedmanson,» avab Tali veidi kaarte. Analoogseid humoorikaid vahepalasid võis omal ajal näha ka ETV «Reklaamiklubis».

Samuti on Tali sõnul alates eelolevast pühapäevast saates rubriik «Muistne viiking», kus kohtuvad kaks inimest, kes aegu tagasi on teineteist tundnud. Veel on rannakohviku meeleollu pikitud naljakaid vahepalu lastest, kes kehastuvad direktoriks, müügijuhiks ja sekretäriks.
Omapärane on ka saatejuhtide valik – kaks paari, Kaire Vilgats ja Madis Milling ning Merle Palmiste ja Henrik Normann.

Produtsent Piret Tali ütles, et meelelahutuslikul saatel võiks juhtideks olla just inimesed, kes on tuntud showbisnisest. «Ma arvan, et neil tegelastel on potentsiaali ja nad suudavad vabalt intervjuusid teha ja küsida.» Üllatus oli Tali sõnul Merle Palmiste, kes on saatejuhina väga sõnakas ja vaimukas.
Rannakohviku retrokastmesse valatud suvelõpumeeleolus «Pühapäevitajat» saab vaadata igal pühapäevahommikul alates kella 10st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles