Andres Sõber püüab noortega esikohta kaitsta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallimeistri Tallinna Kalevi meeskonna peatreener Andres Sõber tunneks pettumust, kui hoolealused kevadel Eesti liiga finaali ei pääseks.

Kalevist lahkusid küll kolm põhitegijat ja klubi loobus kahest testimisel käinud välismaalasest ega planai esialgu lisajõudu tuua, ometi julgeb Sõber hooajale optimistlikult vastu minna. «Ka eelmisel sügisel ei võetud tõsiselt mu juttu, et Kalevil on andekad noored, kes suudavad kaugele jõuda,» lausus Sõber. «Aga Kristjan Kangur ja Gregor Arbet läksid aastaga palju edasi. Ja nüüd, kui vanemad tegijad lahkunud, peavad nad võtma enda õlule suurema rolli.» Kuu aja pärast algab 14-mänguline tugevakoosseisuline eurosari ja paralleelselt tuleb pingutada ka Eesti liigas, kus Sõbra sõnul ei tohi ühtki vastast alahinnata. «Liiga on ühtlaselt tugev,» ütles Kalevi peatreener. «A. Le Coqil on kogenud eestlased ja kolm välismaalast. Nybitil on pikk ühtlane pink ja andekas kiiresti arenev mängujuht Tanel Sokk. Tartu Rocki noormängijad lähevad tugevamaks. Pirita vana kaardivägi võib kõiki üllatada.» Liigas osalevad ka Ehitustööriist/Audentes ja KK Rakvere. Kalevi plaanidest pikemalt loe homsest Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles