TÜ/Rock läheb täna vastamisi Lietuvos rytasega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga 2009 tsempion - Vilniuse Lietuvos rytas.
Balti liiga 2009 tsempion - Vilniuse Lietuvos rytas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Enne jõule möönsid ülikooli akadeemilise spordiklubi juhid, et Rocki kaotuste põhjus on korvpallurite suurest koormusest tingitud väsimus. Kas pühade ajal on olnud võimalust välja puhata?

Indrek Visnapuu,
TÜ/Rocki peatreener:

Väike jõulupuhkus oli.

Kas väsimus on ka põhjus, miks Rockil viimasel ajal just mängude lõpud käest ära läinud on?


Nii lihtsat vastust otsida oleks kergema vastupanu teed minek. Erinevates mängudes on mõõn tulnud erinevatel hetkedel. Aga ka väsimus on üks põhjus.

Sel hooajal kohtub Rock Lietuvos rytasega esimest korda. Eelmisel hooajal õnnestus tartlastel rytast ka korra võita. Kui palju rytas võrreldes mullusega muutunud on?


Muutunud on nii palju, et mõned otsustavad mängijad on teised.

Klassi poolest on rytas samas seisus. Euroliiga meeskond, kes suure tõenäosusega jõuab 16 hulka – seega Euroopa tippmeeskond.

Balti liigas on rytas seni olnud võitmatu. Leedu liigas on kaotatud vaid korra Žalgirisele. Kui tõenäoliseks peate Rocki šansse täna õhtul rytase võitudejada Balti liigas ära rikkuda?


Igal juhul pean seda tõenäoliseks. Meie hammas on verel. Jõuludega oleme valusad kaotused endast välja saanud. Mõte on selgem ja emotsioon teine. Eelmisest aastast on kogemus olemas, et rytast on võimalik võita. Meil ei ole midagi kaotada. Kui enne mängu alla anname, pole me õiged spordimehed.

Kuidas on Rocki meeste tervis?


Praegu on kõik rivis. Asko Paade on veel eemal, jaanuari jooksul selgub, millal tema mängu tagasi tuleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles