Maha kukkunud raha endale jätnud mehe suhtes algatati kriminaalmenetlus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Ühes Tallinna Maximas kaotas naine õhtupoolikul veidi enne poe sulgemist kassasabas seistes rahakoti vahelt 160 eurot, tema taga seisnud mees võttis raha endale, kuid pidi peagi oma teo eest vastust andma.

Raha libises põrandale ilma, et 63-aastane naine seda märganudki oleks ning 30-aastane mees kasutas kohe võimalust – ta astus rahale peale, kummardas siis nagu kingapaela sidudes ja kõndis poest rikkamana minema, kirjutab Õhtuleht.

Kassa juures juhtunu jäi aga videosalvestisele, samuti olid olemas kaardimakse andmed, nii et mehe isik tehti kindlaks, tema suhtes algatati kriminaalmenetlus ja ta pidi peale naisele raha tagastamise korvama ka sellega kaasnenud 200 euro suuruse kulu.

Prokuratuuri sõnul on leitud vara omistamine kuritegu juhul, kui leiu väärtus on üle 64 euro, kuid politseile peab leiust teatama ka juhul, kui selle väärtus on üle 50 euro, vastasel korral võib leidja suhtes algatada väärteomenetluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles