Pervert terroriseeris ringhäälingu lasteportaali mitu kuud

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERRi lasteportaal meieoma.ee
ERRi lasteportaal meieoma.ee Foto: meieoma.ee

ETV ja Eesti Raadio lasteportaali jutunurgas kirjutas postitusi mitu kuud pervert, kes pommitas omavahel suhtlevaid lapsi rõvedate roppustega ja otsis mudilaste seast endale sekspartnerit.

«Ma otsin tüdrukut, kellel poleks probleem, et 48-aastane iga päev **** tahab. Ma otsin kedagi, kellega saaks vahekorras olla!» teatas ennast Amadeusiks nimetav pervert avameelselt ETV ja Eesti Raadio lasteportaalis meieoma.ee, kus lapsed saavad kuulata-vaadata ringhäälingu saateid, mängida mänge, saata lastesaatetegelastele kirju ja pilte ning omavahel suhelda.

Praeguseks on Amadeuse läkitused jututoast kadunud ning blokeeritud on ka tema arvuti IP-aadressilt ligipääs lastefoorumisse, kirjutas Õhtuleht.

«Seni ei ole me pidanud vajalikuks seda foorumit nii tähelepanelikult jälgida, sest see on olnud väga rahumeelne ja sõbralik koht,» ütles ERRi portaalide peatoimetaja Aivar Pau.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles