Parts nimetas Tallinna telesaadet amoraalseks

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts.
Juhan Parts. Foto: Toomas Huik

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts kritiseeris täna valitsuse pressikonverentsil teravalt TV 14 eetris olevat Tallinna telesaadet ning nimetas seda jamaks ja amoraalseks.

«Eile juhtusin nägema mingit telesaadet, kus (Tallinna linnapea Edgar) Savisaar ja (abilinnapea Jüri) Pihl laua taga istusid maksumaksja raha eest ja kottisid valitsust suusoojaks,» märkis Parts vastates ajakirjaniku küsimusele Tallinna rahalisest seisust. «Mingit oponenti ei olnud ka laua taha toodud. Kas see ei ole amoraalne tegevus.»

Partsi sõnul võib väita, et saade Tele-Tallinn ei ole küll tohutult kallis, kuid ta lisas, et igasugune kokkuhoid algab väikestest asjadest. «Kuid me teame, et Tallinna propagandakulud pole enam ammu väikesed,» märkis minister.

Parts ütles, et on mures pealinna suurte investeeringute ehk Ülemiste liiklussõlme ja Põhjaväila ehitamise üle. «Saan aru, et sellised suured projektid nõuavad lisaraha, kuid selleks tuleks astuda valitsusega kahekõnesse lisaraha saamiseks,» lisas ta.

Parts rõhutas, et riik ja Tallinn peaksid rohkem koostööd tegema. «Kuid selle eelduseks on selle jama ära lõpetamine,» lisas ta. «Seda võiksid teha sotsiaaldemokraadid, et näidata, et nad kuskil olemas on. Nende nägu võiks küll olla see, et nad lõpetavad ära need rumalused, mis söövad maksumaksja raha ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles