Lumetorm halvas liikluse Moskvas

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed Moskvas Punasel väljakul
Inimesed Moskvas Punasel väljakul Foto: AP / Scanpix

Päeva esimesel poolel alanud lumesadu halvas liikluse Moskva kesklinnas ja mitmel põhimagistraalil, tekitades tõsiseid ummikuid.


Lisaks sellele valitsevad rasked liiklusolud Moskva ja Jauza jõe kallastel kulgevatel teedel-tänavatel, vahendas RIA Novosti. Tugev tuul viis lendu reklaamsilte ja näärikuuski.

Autojuhid ei järginud riikliku autoinspektsiooni üleskutset jätta isiklikud sõidukid koju ja kasutada ühistransporti. Nüüd on lumises suurlinnas tohutu hulk autosid, liiklus on peaaegu täielikult halvatud.

Teedel on palju kinnisõidetud lund, mistõttu pikeneb pidurdusteekond. Tuisu tõttu on halvenenud ka nähtavus. Suurenes väikeste plekimõlkimiste arv.

Venemaa pealinna ja Moskva oblasti hüdrometeoroloogiaameti teatel võib tuule kiirus kohati ulatuda 17-23 meetrini sekundis, vahendas Interfax.

Sünoptikute prognoosi järgi on täna oodata 5-10 sentimeetri paksust, kohati kuni 15-sentimeetrist lumekihti. Tiheda lumesajuga kaasnevad puhangulised tuulehood.

See on tänavu juba kolmas suur lumesadu Moskvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles