Savisaare tihe töönädal: lindilõikamised, piruka jagamine ja koristustalgud

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Viktor Burkivski

Valimiste-eelne aeg on toonud pealinnale palju uusi tänavaid, munitsipaalobjekte ja muud äsja valminut. Sel nädalal on linnapea Edgar Savisaar viibimas kokku seitsmel avamisel.

Esmaspäeval viibis linnapea Edgar Savisaar ja Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgenson Tallinna Raekojas raamatu «Tallinna asumid ja ametlikud kohanimed» esitlusel.

Kolmapäeval avas Savisaar Harjumäel Edgari kohviku. Kuuma kohvi ja otse ahjust tulnud värskeid pirukaid pakkus linnapea ise.

Neljapäeval olid Edgar Savisaar ja Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova Kirsikese lasteaias spordi- ja mänguväljaku avamisel. Savisaar viibis samal päeval ka Pae ja Paekaare lasteaedades.

Täna avab linnapea Suur-Pae Lasteaias kolm uut rühma, kus sai lasteaiakoha 60 last. Kell 14 avab Savisaar aga Vormsi 5 haljasalal koerte jalutamiseks mõeldud väljaku.

Pühapäeval tähistatakse Tallinna loomaaia elevandimajas maailma ninasarvikute päeva, sel puhul lähevad ninasarvikupoisi Kigoma ja -tüdruku Kibibi vaderid Edgar Savisaar ja Jüri Mõis koristama nende eluruumi ja süüa panema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles