President Ilvese uusaastatervitus oli venekeelse telekanali PBK detsembrikuu hittsaade

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves tõdes intervjuus ETV-le, et seni kuni inimesed lähevad populistlike loosungite õnge, pole vaja imestada, kui nende loosungite abil parlamenti saanud rahvaasemikud ei käitu nii, nagu tahetakse. Kaader saatest.
President Toomas Hendrik Ilves tõdes intervjuus ETV-le, et seni kuni inimesed lähevad populistlike loosungite õnge, pole vaja imestada, kui nende loosungite abil parlamenti saanud rahvaasemikud ei käitu nii, nagu tahetakse. Kaader saatest. Foto: Raigo Pajula

Venekeelse telekanali PBK vahendusel jälgis Toomas Hendrik Ilvese sõnavõttu isegi rohkem inimesi kui Venemaa presidendi uusaastatervitust – Ilvese sõnad saatsid uude aastasse 113 000 venekeelset televaatajat ning Medvedevi mõtetele elas kaasa 102 000 vaatajat.

Ühtlasi on Eesti presidendi uusaastakõne detsembrikuu vaadatuim saade PBK kanalil.

Vabariigi presidendi uusaastatervitus jõudis ETVs vaadatuimate saadete tabelis 14. kohale, meelitades mõni hetk enne aastanumbri vahetumist telerite ette 177 000 vaatajat.

Koos Kanal2 ja TV3ga jälgis Ilvese kõnet eesti kanalite vahendusel 374 000 inimest.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles